layout styles

Kako se otvara e-knjižica Vašeg auta?

Elektronsku servisnu knjižicu možete otvoriti tako što ćete poneti saobraćajnu dozvolu do bilo kog od autorizovanih auto servisa (E-AUTO SERVISI) u Vašem mestu. Sve što je potrebno da zatražite otvaranje knjižice, i za nekoliko sekundi očitavanjem saobraćajne dozvole Vaša e-knjižica je kreirana.

Prilikom održavanja vozila u E-AUTO SERVISIMA svakako će biti ažurirana Vaša e-knjižica i podatke za pristup dobićete putem sms-a.


Šta je sadržaj i ko može da čita iz e-knjižice?

U knjižicu se upisuju tehnički podaci vozila (broj šasije i motora, kubikaža, snaga, vrsta goriva, podaci o gumama, klimi itd), svi urađeni servisi i opravke, kao i ugrađeni delovi. E-knjižici može da pristupa samo vlasnik, tj. onaj ko poseduje saobraćajnu dozvolu, kao i oni kojima vlasnik to dozvoli davanjem saobraćajne dozvole (auto servisu prilikom održavanja vozila).

Oba podatka neophodna za pristup pišu na samoj saobraćajnoj dozvoli. Na prednjoj strani piše broj dokumenta, a na zadnjoj broj šasije. Podatke ćete dobiti i putem sms-a.

style switcher

layout styles

Ko može da upisuje u e-knjižicu?

Podatke koji se učitavaju sa saobraćajne dozvole upisuju autorizovani auto servisi . Dodatne podatke o vozilu, kao i podatke o servisiranju vozila upisuju auto servisi, kojima pristup e-knjižici daje vlasnik predajom saobraćajne dozvole.

Posle svakog upisa u e-knjižicu Vašeg vozila, bićete obavešteni putem sms-a da je ažuriranje izvršeno.


Nemate e-knjižicu?


Posetite autorizovane E-AUTO SERVISE i otvorite e-knjižicu besplatno!